oucapital_blaa4-300x158
Om os

Ledelsen for investeringsrådgiveren ØU Capital består af

Morten W. Langer,
Direktør, Investeringsrådgiver

Morten har gennem de seneste 30 år arbejdet som erhvervsjournalist på Børsens Nyhedsmagasin, Økonomisk Ugebrev, Ugebrevet Mandag Morgen og Berlingske Tidendes Nyhedsmagasin – og her analyseres danske børsnoterede selskaber, deres strategier, performance og selskabsledelse, samt de finansielle markeder.

Carsten Kock,
Bestyrelsesformand

Carsten er tidligere skatteminister og adm. direktør for investeringsforeningen Danske Invest. De seneste ti år har han især beskæftiget sig med bestyrelsesarbejde, dels i en stribe store virksomheder, men også som investor og formand for en række iværksættervirksomheder. Han fratrådte som bestyrelsesformand for Vækstfonden i 2018, og han er blandt andet tidligere bestyrelsesmedlem i investeringsforeningen Maj Invest, Professionshøjskolen København, DADES og Sund og Bælt Holding.

Henning Skov Jensen,
Bestyrelsesmedlem

Henning har siden 1986 arbejdet som aktieanalytiker og porteføljemanager for en stribe danske finansvirksomheder. Først som aktieanalytiker for Danske Bank, aktieanalysechef for IKANO-koncernen og senere Nordea. Fra år 2000 var Henning porteføljemanager hos ATP, og senere hos Atrium og i Nordea Wealth Management som ledelsesrådgiver. Henning har i 15 år været formand for Finansanalytikerforeningens Aktieudvalg og har i en årrække stået for foreningen anerkendte Nøgletalsoversigt. I dag arbejder han for Capital Markets Partners, der rådgiver finansvirksomheder om intern infrastruktur og værdikæden relateret til kapitalmarkedsforhold.

Peter Egholm Jensen,
Bestyrelsesmedlem

Peter har arbejdet som leder i den finansielle sektor de seneste 20 år, som blandt andet kapitalforvaltningschef, Private Banking direktør og medlem af koncernledelsen i en børsnoteret bank. Han har stærke kompetencer inden for investeringsområdet, herunder rente- og obligationsmarkedet, kreditobligationer, aktiemarkedet, ETF’er, derivater og balancerede porteføljer. Peter har i særlig grad arbejde med at kommunikere med kunder og samarbejdspartnere. Han har senest arbejdet i BankNordik og Dexia Bank.

De formelle Investeringsbeslutninger er i meget høj grad inspireret af handlerne i Økonomisk Ugebrevs Modelportefølje, som over en årrække har outperformet markedet.

Fonden administreres af investeringsforvaltningsselskabet Fund Market, som har mange års erfaring med administration af investeringsfonden for en lang række forskellige rådgivere.

Kontaktoplysningerne på Fundmarket:
E-mail: [email protected]
Telefon: +45 38 42 21 42
Mandag - Fredag: 10:00 - 15:30