oucapital_blaa4-300x158
Om os

Ledelsen for investeringsrådgiveren ØU Capital består af

Morten W. Langer,
Direktør, Investeringsrådgiver

Morten, som er uddannet cand.polit. og journalist fra DJH, har gennem de seneste 30 år arbejdet som erhvervsjournalist på Børsens Nyhedsmagasin, Ugebrevet Mandag Morgen og Berlingske Tidendes Nyhedsmagasin, og fra år 2000 som chefredaktør og hovedejer af Økonomisk Ugebrev a/s. Han har særligt arbejdet med analyser af danske børsnoterede selskaber, deres strategier, performance og selskabsledelse, samt de finansielle markeder, makroøkonomi og investeringsstrategi. Han har et dybt og langvarigt kendskab til de mellemstore og store danske børsselskaber, samt aktiemarkedets signaler og bevægelser, herunder kendetegn på sektor rotation og makroøkonomiske signaler.

Carsten Krogsgaard Thomsen,
Bestyrelsesmedlem

Carsten, tidligere mangeårig CFO i børsnoterede selskaber, herunder Ørsted (tidligere Dong Energy) og NNIT. Med en baggrund som cand.polit., har Carsten opbygget betydelig erfaring inden for økonomistyring, regnskab, finansiering, og M&A. Gennem årene har han haft væsentlige roller i bestyrelser, blandt andet som formand for revisionskommitteen i GN Store Nord, NTG og SKAKO A/S, hvor han har specialiseret sig i børsretlig compliance og corporate governance.

 

Per Grønborg,
Bestyrelsesmedlem

Per er en erfaren profil inden for den finansielle sektor med en karriere, der spænder over 39 år. Uddannet inden for bankvæsen og HD (F&K), har Per tilbragt 33 år i børsmæglerbranchen, hvoraf 30 år som aktieanalytiker med speciale i den nordiske finansielle sektor. Han har arbejdet for anerkendte institutioner såsom Svenska Handelsbanken, Alfred Berg ABN AMRO, Danske Bank og SEB. I dag bidrager han med sin ekspertise til Økonomisk Ugebrev og har tidligere skrevet for Børsen. Per er særligt kompetent inden for aktieanalyse, investeringsprodukter og konkurrenceforhold i den finansielle sektor.

 

Henrik Bang Jespersen,
Bestyrelsesformand

Henrik, uddannet cand.polit., besidder over 40 års omfattende erfaring inden for den nordiske finansielle sektor. Med en lang karriere hos Nordea, hvor han fungerede som under- eller vicedirektør i 20 år, har Henrik opbygget en dybdegående ekspertise inden for Treasury og Capital Markets. Hans faglige styrker inkluderer avanceret risikostyring, stringent compliance og optimering af operations. Han er anerkendt for sin evne til strategisk ledelse og hans bidrag til finansielle innovationsstrategier.

Fonden administreres af investeringsforvaltningsselskabet Fund Market, som har mange års erfaring med administration af investeringsfonde for en lang række forskellige rådgivere.

Kontaktoplysningerne på Fundmarket:
E-mail:
Telefon: +45 38 42 21 42
Mandag - Fredag: 10:00 - 15:30